Söndag

Tröttheten igår berodde på en förkylning, har idag ont i halsen så käka strepsil, ingefära och echinagard.. hoppas det släpper lika fort som den kom!

Men trotts de är jag tvungen att nå mina dagliga mål på klockan och idag är de söndag vilket är den sista dagen på veckan, och jag kan ju inte snubbla på mållinjen..
så de fick bli lite hemmagym med endast kroppen som vikt, de fick bli lite benböj och lite baksida innan jag gav upp :)

Sen när jag tränar hemma så har jag alltid min träningskompis med mig.. skillnaden på denna lilla träningskompis är att han gärna ska vara överallt och när jag ligger på golvet så ska han gärna bita mig i örat, men annars är han peppande åh väldigt go! <3
Matte-plutten!

Lördag

Har känt mig trött, slut och slö idag så skippade gymmet och gick ut på en promenad med Zito istället, de blev en runda på 3,7 km :)
Lagomt nu när de är så "kallt" som de är :)
Men Zito han va nöjd :)

Sen ha jag haft en till fuskdag och ätit de jag känt för, så lite chips, glass och godis ha slunkit ner ikväll!! :D
Snart är dessa godingar snart gömda inför vintern 😂

Snart fredag= cheat day

Nu är de snart helg igen och imorgon kommer den efterlängtade cheat-dagen :)

Idag fick de bli ett benpass med fokus på baksida lår denna dag, tungt pass som jag faktiskt avslutade tidigare än jag tänkt, sista övningen gjorde jag bara två reps på och sen gav jag upp, kände ingen glöd i slutet av passet..
kan bero på att jag och Erika suttit hela förmiddagen och skrivit en massa skolarbete!
Nu ska jag iallafall äntligen få hoppa isäng men blir upp tidigt imorgon.. 03:45 är klockan ställd på.. ska jobba 05-13 och sedan blir de stan och en välförtjänt fika, de ser jag fram emot!
Nu säger jag och mitt ben godnatt!